El Nostre Equip

Presentem el meravellós equip de defoto .

defoto - img-1807.jpg

Ramon Gabriel

CEO i Fundador

defoto - dft5479.jpg

Elvira Torrens

Edició i Maquetació

defoto - screenshot-20200915-123949-com-whatsapp.jpg

Oscar Cabrerizo

Fotógraf

Fundat fa més de 25 anys, a la ciutat de Lleida, defoto va ser l'evolució professional dels inicis fotogràfics de Ramon Gabriel Lliset, actualment gerent i fotògraf. Avui dia, l'equip es compon de diferents professionals que es reparteixen les àrees de treball. El nostre estudi està situat en el barri de Cappont de Lleida,  però el nostre radi de treball sobrepassa la nostra ciutat.

Estem especialitzats en tres tipus de reportatges fotogràfics:

  • Reportatge per a empreses: estem orgullosos de dir que tenim clients des de fa més de 25 anys. En aquesta mena de treballs, estem especialitzats en fotografia publicitària i fotografia de producte.

  • Reportatge de noces: amb experiència de més de 30 anys, ens agrada apostar per la qualitat i el tracte personal.

  • Reportatge d'estudi: com a objectius, trobar la millor expressió o mirada. Interiors o exteriors, el client pot triar la seva preferència.

A les galeries de la nostra pàgina web podrà veure mostres del nostre treball. Si el prefereix, pot fer un seguiment més diari en els nostres canals de comunicació: blog, instagram.


Estem disponibles per a resoldre qualsevol pregunta en l'apartat de contacte de la web, per correu electrònic (defoto@defoto.net) o en el telèfon 973 21 26 09.


LOCALITZACIÓ

Carrer de l'Abat Escarré 1
25001 Lleida

HORARI

Dilluns a Divendres: 10:00 a 13:00 y 17:00 a 19:00

CONECTA AMB NOSALTRES

Instagram: @defoto

defoto@defoto.net